„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Conni în titluri noi, surprinzătoare!

carte copii prietena mea Conni titluri noi

Nu de multe ori ai ocazia să le faci celor mici educație financiară cu unelte atât de prietenoase, detaliate, împresurate cu diverse curiozități culturale, dar și idei practice. Prietenii lui Conni se pot bucura acum de un titlu nou, care îi va ghida cu grație prin lumea banilor.


Conni primește bani de buzunar” descrie o altă primă experiență în viața fetiței blondine, de care se va ciocni la un moment dat și micul cititor - interacțiunea cu banii. „Conni pricepe repede că cinci bancnote de un leu valorează
la fel de mult ca o bancnotă de cinci lei. Și că două monede de cincizeci
de bani valorează cât o bancnotă de un leu
.”
Toată familia și prietenii lui Conni sunt participanți la aventura financiară a fetiței. Bunicul îi prezintă vechea colecție de monede, adunate de prin colțurile lumii, fiecare păstrând câte ceva din aerul țării de proveniență. Bunica îi face cadou o pușculiță, iar mama și tata îi vorbesc despre banii țării noastre, valoarea acestora și felul în care poți obține un lucru dorit în schimbul unei sume de bani.


Conni la săniuș” este o poveste de citit în așteptarea primilor fulgi de nea! Bucuria sinceră a lui Conni este molipsitoare.Iarna e prilej de nenumărate bucurii; îngeri imprimați în omăt, oameni de zăpadă cu morcovi în loc de nas, hrănitori pentru păsări meșterite împreună cu mama, o cană de cacao și o poveste blândă în pauza dintre bulgăreli. „Lui Conni îi place să calce pe zăpada proaspătă. Scârțâie atât de frumos sub tălpile cizmelor. Și îți poți vedea urmele în zăpadă.

 

Înapoi

Newsletter