„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Tot ce pot face eu

Tot ce pot face eu

Referință: ED-1000010
Preț: 27.92 lei 34.9 lei
STOC EPUIZAT

Fie că e vorba de sărituri, de cățărat, de urcat scările, de desenat, lipit sau de a spune câteva cuvinte încurajatoare unei persoane triste - toți copiii sunt mândri atunci când pot face bine sau când se descurcă singuri într-o anumită situație pentr

mai mult

Fie că e vorba de sărituri, de cățărat, de urcat scările, de desenat, lipit sau de a spune câteva cuvinte încurajatoare unei persoane triste - toți copiii sunt mândri atunci când pot face bine sau când se descurcă singuri într-o anumită situație pentru prima dată.

Această carte îi încurajează pe copii să experimenteze bucuria imitării sau a încercării de lucruri noi, fiind prezentată toată gama de emoții pe care le pot trăi aceştia. În plus, recunoașterea culorilor, a formelor și a numerelor de la 1 la 6 este de asemenea înfăţişată între paginile frumos ilustrate.

Colecția Junior îi invită pe copii să descopere lumea înconjurătoare într-un mod jucăuș. Formatul mic cu coperți, pagini și ferestre cartonate răspunde nevoilor copiilor curioși, însetați de cunoaștere. Centrată pe răspunsuri la întrebările de ce? cine? cum? colecția abordează subiecte fascinante. Întrebările copiilor de 2-4 ani își vor găsi răspunsurile între ilustrațiile frumoase completate de textele succinte și prietenoase.


Etichete: ,
Autor: Constanza Droop
Editura: Editura Casa
Colecția: Junior
Anul apariției: 2018
ISBN: 9786067870565
Nr. pagini: 16 pagini

Recenzii

www.noidoisibebe.ro - O colecție de cărți educative pentru copii curioși

www.stilulmeudeviata.ro - Cărți ilustrate pentru copiii de 2 – 4 ani

 

Newsletter