„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Speriat, furios sau vesel

Speriat, furios sau vesel

Referință: ED-1000011
Preț: 27.92 lei 34.9 lei
STOC EPUIZAT

Viața de zi cu zi a copiilor este un flux de emoții schimbătoare, iar recunoașterea lor este o parte foarte importantă a educației lor. Toată lumea se enervează din când în când, toți ne mai întristăm sau uneori suntem speriați. Dar emoțiile copiilor sunt mult

mai mult

Viața de zi cu zi a copiilor este un flux de emoții schimbătoare, iar recunoașterea lor este o parte foarte importantă a educației lor. Toată lumea se enervează din când în când, toți ne mai întristăm sau uneori suntem speriați. Dar emoțiile copiilor sunt mult mai schimbătoare decât cele ale adulților. Acum sunt triști sau speriați, iar în momentul următor sunt veseli sau curajoși. Această carte îi ajută pe copii să-și recunoască, să-și înțeleagă și să-și accepte emoțiile proprii și ale celorlalți.

Colecția Junior îi invită pe copii să descopere lumea înconjurătoate într-un mod jucăuș. Formatul mic cu coperți, pagini și ferestre cartonate răspunde nevoilor copiilor curioși, însetați de cunoaștere. Centrată pe răspunsuri la întrebările de ce? cine? cum? colecția abordează subiecte fascinante. Întrebările copiilor de 2-4 ani își vor găsi răspunsurile în paginile frumos ilustrate cu texte succinte și prietenoase.


Etichete: ,
Autor: Doris Rübel
Editura: Editura Casa
Colecția: Junior
Anul apariției: 2018
ISBN: 9786067870558
Nr. pagini: 16 pagini

Recenzii

www.suntparinte.ro - ,,Speriat, furios sau vesel”. O calatorie in lumea emotiilor!

www.mamadeprofesie.ro - Cum deslușim emoțiile copilului

Newsletter