„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Pe şantier
Pe şantier
-30%
Pe şantier
Pe şantier

Pe şantier

Referință: ED-1000032
Preț: 24.43 lei 34.9 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Aproape toți copiii sunt fascinați de orice are legătură cu un șantier, fie că este vorba despre o stradă, o casă sau un pod. Chiar și cei mai mici sunt curioși să afle cine lucrează pe un șantier şi care sunt uneltele specifice fiecărei meserii întâlnite acolo. Ce face

mai mult

Aproape toți copiii sunt fascinați de orice are legătură cu un șantier, fie că este vorba despre o stradă, o casă sau un pod. Chiar și cei mai mici sunt curioși să afle cine lucrează pe un șantier şi care sunt uneltele specifice fiecărei meserii întâlnite acolo. Ce face o autobetonieră sau un excavator? Numeroasele ferestre nu oferă doar răspunsuri la întrebările copiilor, ci transformă citirea cărții într-o joacă plină de surprize.

Pe lângă construcțiile obișnuite, cartea dezvăluie și felul în care se construiesc un iglu, un cort sau cum își fac animalele adăposturi.

Colecția Junior îi invită pe copii să descopere lumea înconjurătoare într-un mod jucăuș. Formatul mic cu coperți, pagini și ferestre cartonate răspunde nevoilor copiilor curioși, însetați de cunoaștere. Centrată pe răspunsuri la întrebările de ce? cine? cum? colecția abordează subiecte fascinante. Întrebările copiilor de 2-4 ani își vor găsi răspunsurile între ilustrațiile frumoase completate de textele succinte și prietenoase.


Etichete: ,
Autor: Kerstin M. Schuld
Editura: Editura Casa
Colecția: De ce? De ce? De ce? Junior
Anul apariției: 2018
ISBN: 9786067870626
Nr. pagini: 16 pagini

Recenzii

www.suntpitic.ro - Colecția Junior ideală în perioada De ce.

Newsletter