„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Ornamente naturale pentru Crăciun, Ed. a II-a - Idei creative 50

Ornamente naturale pentru Crăciun, Ed. a II-a - Idei creative 50

Referință: ED-143186
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
STOC EPUIZAT

De multe ori, atmosfera de Crăciun din căminele noastre este hotărâtă de diversele şi fluctuantele valuri ale modei. Există un singur stil mereu actual - cel care se bazează pe materiale şi produse naturale. Stilul natural este foarte practic, deoarece comorile naturii sunt la &icir

mai mult

De multe ori, atmosfera de Crăciun din căminele noastre este hotărâtă de diversele şi fluctuantele valuri ale modei. Există un singur stil mereu actual - cel care se bazează pe materiale şi produse naturale. Stilul natural este foarte practic, deoarece comorile naturii sunt la îndemână, ajunge să ieşim în grădină sau în pădure pentru a ne procura cele necesare. În această carte am ales modele atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici, astfel ca întreaga familie să contribuie la crearea unei atmosfere magice de sărbătoare. 

Recomandăm această carte grădiniţelor şi şcolilor, deoarece materiile prime se pot procura uşor, iar ornamentele confecţionate pot constitui cadouri deosebite sau decoraţiuni speciale pentru sălile de clasă.


Etichete: ,
Autor: Radics Mária
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2013
ISBN: 9786068527253
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter