„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Hoinari prin anotimpuri. Primăvara

Hoinari prin anotimpuri. Primăvara

Referință: ED-143567
Preț: 43.92 lei 54.9 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Această carte ilustrată ascunde în paginile sale nenumărate poveşti care abia aşteaptă să fie descoperite, totul depinzând de imaginaţia noastră. În fiecare pagină apare câte un nou decor, de la casa cu multe apartamente, la fermă şi până la centrul oră

mai mult

Această carte ilustrată ascunde în paginile sale nenumărate poveşti care abia aşteaptă să fie descoperite, totul depinzând de imaginaţia noastră. În fiecare pagină apare câte un nou decor, de la casa cu multe apartamente, la fermă şi până la centrul orăşelului. În viaţa personajelor se întâmplă întotdeauna ceva interesant; multe dintre ele revin, peripeţiile lor putând fi urmărite nu doar în această carte, ci şi în celelalte trei volume ale colecţiei.

Situaţiile prezentate depind de fiecare dată de anotimp; astfel, în acesta vedem copii care se dau în leagăn, se joacă cu mingea, activităţi caracteristice pentru o vreme plăcută de primăvară. Flori proaspete înfrumuseţează locuinţele, târgul de grădinărit animă piaţa centrală. Nu există momente mai plăcute decât acelea în care copilul, aplecat deasupra cărţii ilustrate, cu o curiozitate nestăvilită, explorează imaginile în care descoperă multe lucruri cunoscute, dar de fiecare dată şi multe altele noi.

Autoarea a ilustrat cu ingeniozitate multe întâmplări drăguţe, amuzante în paginile care abundă în detalii. În prezent, autoarea Rotraut Susanne Berner se numără printre cei mai cunoscuţi ilustratori de cărţi pentru copii.

Citirea după imagini dezvoltă spiritul de observaţie şi memoria copiilor, îmbogăţeşte vocabularul, creşte semnificativ capacitatea de concentrare.


Etichete: hoinari prin anotimpuri primavara,  Hoinari prin anotimpuri,  carte ilustrata,  carti copii 2-9 ani,
Autor: Rotraut Susanne Berner
Editura: Editura Casa
Colecția: Hoinari prin anotimpuri
Anul apariției: 2017
ISBN: 9786067870220
Nr. pagini: 16 pagini

Recenzii

Newsletter