„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Figurine din cerculeţe de hârtie - Idei creative 94
Figurine din cerculeţe de hârtie - Idei creative 94
-64%
Figurine din cerculeţe de hârtie - Idei creative 94
Figurine din cerculeţe de hârtie - Idei creative 94

Figurine din cerculeţe de hârtie - Idei creative 94

Referință: ED-143142
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Cartea Figurine din cerculeţe de hârtie este scrisă de Olga Gre, autoare care ne-a mai delectat şi învăţat să creăm tot felul de jucării poznaşe din capace, din farfurii de hârtie şi ne-a îndrumat să redescoperim plăcerea coloratului în cărţile din seri

mai mult

Cartea Figurine din cerculeţe de hârtie este scrisă de Olga Gre, autoare care ne-a mai delectat şi învăţat să creăm tot felul de jucării poznaşe din capace, din farfurii de hârtie şi ne-a îndrumat să redescoperim plăcerea coloratului în cărţile din seria Magia formelor. De data aceasta ne îndeamnă să decupăm cerculeţe divers colorate şi să le asamblăm pentru a obţine tot felul de figurine nostime. Hârtie, un compas, o foarfecă şi lipici – acestea sunt toate materialele de care aveţi nevoie pentru confecţionarea de figurine din cerculeţe de hârtie. Materialele se procură uşor, lucrul merge rapid, iar rezultatul este întotdeauna de efect – iată motivele pentru care copiii îndrăgesc această tehnică. Asamblarea figurinelor din cerculeţe de hârtie reprezintă o metodă excepţională pentru dezvoltarea creativităţii copiilor.

Această carte prezintă 24 de compoziţii din domenii diverse şi cu grade de dificultate diferite. Modul de lucru este descris pas cu pas, într-un limbaj simplu şi accesibil. Cei foarte mici vor prefera modelele mai simple, de pildă, morcovul sau ciuperca; iubitorii de dinozauri se vor delecta confecţionând tiranozauri, stegozauri şi triceratopşi; atenţia celor mai multe fetiţe se va îndrepta spre prinţesă sau castel, iar băieţii vor fi atraşi de modelul rachetei sau al maşinuţei.


Etichete: ,
Autor: Olga Gre
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2014
ISBN: 9786068527468
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter