„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Figurine din carton ondulat - Idei creative 111
Figurine din carton ondulat - Idei creative 111
-64%
Figurine din carton ondulat - Idei creative 111
Figurine din carton ondulat - Idei creative 111

Figurine din carton ondulat - Idei creative 111

Referință: ED-143124
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Cartonul ondulat a apărut în jurul anului 1850 şi s-a folosit la început pentru realizarea pălăriilor tip joben, apoi la confecţionarea cutiilor în care se transportau obiecte fragile. Cu timpul a început să fie folosit pentru crearea de obiecte artizanale sau a juc

mai mult

Cartonul ondulat a apărut în jurul anului 1850 şi s-a folosit la început pentru realizarea pălăriilor tip joben, apoi la confecţionarea cutiilor în care se transportau obiecte fragile. Cu timpul a început să fie folosit pentru crearea de obiecte artizanale sau a jucăriilor.

Confecţionarea figurinelor din carton ondulat constituie o activitate deosebit de creativă. Mai întâi se rulează cartonul, apoi se modelează în formele corespunzătoare şi din acestea se asamblează figurina. Posibilităţile pe care le oferă această tehnică sunt nelimitate, depinde doar de propria noastră fantezie.

Haideţi să ne apucăm de lucru cu curaj şi să confecţionăm, pe lângă figurinele din această carte, şi propriile noastre modele. Figurinele obţinute: clovni, dinozauri, broscuţe, elefănţei etc. pot deveni jucării sau decoraţiuni interioare care să ne înveselească locuinţele.

Recomandăm acest volum grădiniţelor şi şcolilor, deoarece materialele necesare se procură uşor, iar pe lângă dezvoltarea aptitudinilor manuale ale copiilor, rularea fâşiilor din carton ondulat le stimulează şi imaginaţia.


Etichete: ,
Autor: Andrea Wegener
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786068527741
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter