„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Bazele desenului

Bazele desenului

Referință: ED-143830
Preț: 28.33 lei 39.9 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Desenul stă la baza tuturor genurilor artelor plastice şi urmăreşte întregul proces al cunoaşterii, de la imagine până la lucrarea finită. În această idee, scopul acestei cărţi este să ne alunge teama faţă de coala albă, să ne încurajeze să dăm formă prop

mai mult

Desenul stă la baza tuturor genurilor artelor plastice şi urmăreşte întregul proces al cunoaşterii, de la imagine până la lucrarea finită. În această idee, scopul acestei cărţi este să ne alunge teama faţă de coala albă, să ne încurajeze să dăm formă propriilor idei prin desen.

Astfel, cititorul este informat, pas cu pas, care sunt materialele şi instrumentele de care are nevoie pentru realizarea unui desen, cum se pregăteşte un model, în ce constă compoziţia, cum se obţin corpurile de rotaţie, în ce mod se reprezintă umbrele într-un desen, ce înseamnă o natură statică şi cum poate fi aceasta redată. 

După ce instruirea a fost însuşită şi desenul a fost realizat, artistului în devenire i se dezvăluie cum se confecţionează un paspartu, care să-l ajute să-şi păstreze lucrările intacte peste ani, precum şi care sunt reperele în analizarea plastică a unui tablou.

La final este anexat un mic dicţionar de termeni de specialitate, menit să-l ajute pe cititor în înţelegerea noţiunilor prezentate în carte.


Etichete: ,
Autor: Darabant András
Editura: Editura Casa
Colecția: Micul atelier
Anul apariției: 2018
ISBN: 9786067870404
Nr. pagini: 56 pagini

Recenzii

Newsletter