„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Aranjamente florale moderne
Aranjamente florale moderne
Aranjamente florale moderne
-29%
Aranjamente florale moderne
Aranjamente florale moderne
Aranjamente florale moderne

Aranjamente florale moderne

Referință: ED-143230
Preț: 27.29 lei 38.44 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Toată lumea tânjeşte după frumos, după armonie. Mediul în care trăim, dar mai ales propriul cămin, ne influenţează în mare parte starea de spirit de fiecare zi. Înconjuraţi de o multitudine de obiecte neînsufleţite, pentru a restabili armonia, avem nevoie

mai mult

Toată lumea tânjeşte după frumos, după armonie. Mediul în care trăim, dar mai ales propriul cămin, ne influenţează în mare parte starea de spirit de fiecare zi. Înconjuraţi de o multitudine de obiecte neînsufleţite, pentru a restabili armonia, avem nevoie şi de ceva viu în jurul nostru.

Din acest motiv, un aranjament floral frumos, realizat din florile caracteristice fiecărui anotimp, pe lângă faptul că ne apropie de natură, ne face să medităm la ciclicitatea acesteia, minunându-ne de renaşterea sa continuă.

Această carte se doreşte un ajutor pentru realizarea unor ornamente florale moderne, deosebite, în locul celor obişnuite, de multe ori neinteresante. Veţi afla cum se fac ornamentele pentru uşă, pentru lumânări sau coroniţele plutitoare şi coşuleţele de Paşti.

Fiecare aranjament din carte este însoţit de o descriere amănunţită, pe baza căreia toţi cititorii, chiar şi aceia care n-au încercat niciodată să realizeze un ornament floral, se vor putea apuca de lucru, succesul fiind asigurat! Materialele propuse pot fi variate sau înlocuite după plac, compoziţiile realizate oglindind personalitatea şi gusturile fiecăruia.


Etichete: ,
Autor: Pánczél Péter
Editura: Editura Casa
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786068527949
Nr. pagini: 96 pagini

Recenzii

Newsletter