„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Vaporaşe din hârtie - Ed. a II a - Idei creative 44

Vaporaşe din hârtie - Ed. a II a - Idei creative 44

Referință: ED-143191
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Plierea vaporaşelor din hârtie reprezintă o activitate foarte distractivă. În această carte veţi găsi modul de realizare  a mai multor tipuri de vaporaşe din hârtie, astfel se va putea confecţiona o flotă întreagă sau o colecţie de modele diverse. După &ic

mai mult

Plierea vaporaşelor din hârtie reprezintă o activitate foarte distractivă. În această carte veţi găsi modul de realizare  a mai multor tipuri de vaporaşe din hârtie, astfel se va putea confecţiona o flotă întreagă sau o colecţie de modele diverse. După împăturire, vaporaşele se pot lansa pe apa din vană, pe bălţi, eventual pe lacuri sau pâraie, organizându-se diferite competiţii pentru desemnarea vaporaşului câştigător.

Această activitate manuală creează multă voioşie la zile de naştere sau în timpul taberelor de vară sau a concediilor în familie.

Recomandăm cartea de faţă grădiniţelor şi şcolilor, deoarece plierea vaporaşelor din hârtie dezvoltă aptitudinile manuale, iar jocul cu vaporaşele îmbogăţeşte fantezia. Copiii pot colora sau picta vaporaşele după plac, împodobindu-le după propria fantezie.


Etichete: ,
Autor: Jannie van Schuylenburg
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2014
ISBN: 9786068527352
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter