„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Un regim pe măsură

Un regim pe măsură

Referință: ED-143481
Preț: 11.56 lei 14.45 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Te-ai hotarat sa slabesti... poate ca e prima data, poate ca e a zecea... dar ceea ce trebuie sa-ti doresti este ca acum sa fie pentru ultima oara! 

Sa slabesti o data pentru totdeauna si sa-ti „stabilizezi“greutatea. Un vis Ba dimpotriva: ajunge pur si simplu sa-ti

mai mult

Te-ai hotarat sa slabesti... poate ca e prima data, poate ca e a zecea... dar ceea ce trebuie sa-ti doresti este ca acum sa fie pentru ultima oara! 

Sa slabesti o data pentru totdeauna si sa-ti „stabilizezi“greutatea. Un vis Ba dimpotriva: ajunge pur si simplu sa-ti pui intrebarile potrivite, inainte sa pornesti la drum. Care-ti sunt obiectivele? De ce vrei sa slabesti? Ce dificultati crezi c-o sa intampini? La ce anume poti renunta si care sunt obiceiurile pe care nu le vei putea modifica? 

Obiceiurile alimentare nu se schimba la fel de usor precum culoarea parului... si aici este secretul unui regim reusit! Fiecare femeie trebuie sa-si gaseasca propriul ei ritm si sa-si ajusteze alimentatia in functie de constrangerile cotidiene. 

Aceasta carte iti va permite sa-ti gasesti PROPRIUL regim, cel care se adapteaza cel mai bine personalitatii tale si care tine cont de dificultatile personale. 

Fa testul „Ce fel de Venus esti?“si descopera-ti profilul, apoi urmeaza-ne sfaturile de-a lungul cartii, sfaturi usor de pus in practica datorita cantitatilor exacte, retetelor si meniurilor, mereu usoare si gustoase. 

Uita sentimentul de vinovatie si de regimurile „standardizate”, mananca ceea ce-ti place, fa-ti poftele si, mai ales, accepta sa fii tu insati! Calitatile, defectele si trecutul tau fac din tine o femeie unica... Meriti cu adevarat un regim pe masura!


Etichete: ,
Autor: Veronique Liegeois
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786069295601
Nr. pagini: 216 pagini

Recenzii

Newsletter