„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Un iubit pe măsură

Un iubit pe măsură

Referință: ED-143394
Preț: 11.56 lei 14.45 lei

STOC EPUIZAT

Barbatul ideal: visam cu toate la el, dar pare atat de greu de gasit... Pentru a te cuibari in sfarsit in bratele lui, fa-ti profilul astrologic amoros, apoi pe al sau, si gaseste aceasta perla rara. Cu ajutorul testelor din carte, defineste-ti asteptarile si prioritatile. Invata sa te cunosti cu

mai mult

Barbatul ideal: visam cu toate la el, dar pare atat de greu de gasit... Pentru a te cuibari in sfarsit in bratele lui, fa-ti profilul astrologic amoros, apoi pe al sau, si gaseste aceasta perla rara. Cu ajutorul testelor din carte, defineste-ti asteptarile si prioritatile. Invata sa te cunosti cu adevarat pentru a-l descoperi si recunoaste pe cel care ti se potriveste in toate privintele. Defineste-ti identitatea astrala si stabileste-ti profilul amoros in functie de semnul tau zodiacal. Apoi, analizandu-i fiecare parte a corpului, traseaza portretul-robot al barbatului ideal pentru tine. 

Trece apoi in revista identitatea astrala ale celor douasprezece semne zodiacale. Fa-ti testul de astro-compatibilitate amoroasa pentru a determina perfecta alchimie astrologica. Confrunta-ti semnele si caracterele, si vei avea toate atuurile pentru a-l dibui pe acel Fat-Frumos caruia ii este scris in stele sa-ti fie un iubit pe masura.


Etichete: ,
Autor: Jean-Francois Rottier
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786069281383
Nr. pagini: 248 pagini

Recenzii

Newsletter