„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Top 200 Cocktails 2012

Top 200 Cocktails 2012

Referință: ED-1000054
Preț: 33.2 lei 41.5 lei

STOC EPUIZAT

Un elegant volum superb ilustrat, care povesteste despre 200 de dintre cele mai faimoase si apreciate cocteiluri din lumea intreaga.

Cand au aparut cocteilurile si care sunt cele mai vechi retete? Cine a inventat Bloody Mary? In faimoasele „sticle cu vierme“ chiar este tequila

mai mult

Un elegant volum superb ilustrat, care povesteste despre 200 de dintre cele mai faimoase si apreciate cocteiluri din lumea intreaga.

Cand au aparut cocteilurile si care sunt cele mai vechi retete? Cine a inventat Bloody Mary? In faimoasele „sticle cu vierme“ chiar este tequila? De unde provine aroma de fum a whiskey-ului? Ce bautura fina, celebra, a fost inventata special pentru ca soldatii din Legiunea Franceza sa-si ia doza zilnica de chinina? Ce legatura este intre celebrul pictor italian renascentist Giovanni Bellini si minunatul cocteil cu acelasi nume? Cate culori de Curaçao exista? Ce legatura este intre un batran amiral englez din secolul al XVIII-lea si cocteiluri? Ce contributie a avut Ernest Hemingway la istoria cocteilurilor?

Iata doar cateva exemple de informatii interesante pe care le veti gasi in aceasta carte. In plus, va stau la dispozitie peste 200 de retete de cocteiluri, explicatii despre ce ustensile si pahare va sunt necesare si ce reguli de baza trebuie sa cunoasteti pentru a prepara cocteiluri acasa.

 


Etichete: ,
Autor: Cătălin Pena red.
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2012
ISBN: 9786068403298
Nr. pagini: 204 pagini

Recenzii

Newsletter