„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Top 10 fantezii sexuale feminine

Top 10 fantezii sexuale feminine

Referință: ED-143836
Preț: 16 lei 20 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Exista numeroase clasificari de tip Top 10, insa nici una atat de incitanta ca cea facuta de Julie Bray.Prin aceasta carte indrazneata, ba chiar obraznica pe alocuri, cititorilor si cititoarelor sau, mai bine zis, in special celor

mai mult

Exista numeroase clasificari de tip Top 10, insa nici una atat de incitanta ca cea facuta de Julie Bray.

Prin aceasta carte indrazneata, ba chiar obraznica pe alocuri, cititorilor si cititoarelor sau, mai bine zis, in special celor din urma, li se adreseaza o invitatie putin cam neortodoxa, aceea de a arunca o privire asupra unor lucruri pastrate de obicei in secret si invaluite de mister.

Ei bine, da, in sfarsit fanteziile erotice lasa deoparte valul pudorii si se expun in toata splendoarea lor. Cele mai aprinse si nastrusnice dorinte feminine iau forma unor confesiuni fierbinti, redate intr-un stil care provoaca la fiecare fraza.

Cu cat patrund mai adanc in imaginarul erotic feminin, cu atat cititorii devin mai dornici de destainuiri pasionale, mai mult sau mai putin socante. Si, fiindca e vorba de imaginatie, totul devine posibil pe acest taram in care dorinta femeii este litera de lege.

Nu exista nici o urma de pudibonderie inutila in descrierea fantasmelor patimase care aduc lectura cu un pas mai aproape de satisfactia exploziva din final. Fie ca este vorba de partenerul actual, de un alt barbat, de o alta femeie, de mai multi parteneri sau de dorinta unor femei de a fi tratate cu violenta, cartea se muleaza perfect pe gusturile tuturor celor dotati cu imaginatie si deschidere spre noutate.

Pentru o experienta de neuitat se recomanda o lectura in doi, multe dintre fantasmele prezentate putand fi puse in practica oricand si oriunde. In mod clar, aceasta lectura va satisface si cele mai exigente gusturi feminine, in special daca este efectuata de barbati.


Etichete: ,
Autor: Julie Bray
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2010
ISBN: 978-606-51-3132-3
Nr. pagini: 128 pagini

Recenzii

Newsletter