„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Tomatele - de la pasiune la practică
Tomatele - de la pasiune la practică
Tomatele - de la pasiune la practică
-29%
Tomatele - de la pasiune la practică
Tomatele - de la pasiune la practică
Tomatele - de la pasiune la practică

Tomatele - de la pasiune la practică

Referință: ED-143731
Preț: 41.89 lei 59 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

În cartea Tomatele – de la pasiune la practică scriitoarea, Melanie Grabner, fascinată de multitudinea soiurilor de tomate, face o adevărată pledoarie, în favoarea păstrării nealterate a mediului înconjurător, oferind variante de amenajare a unor gr

mai mult

În cartea Tomatele – de la pasiune la practică scriitoarea, Melanie Grabner, fascinată de multitudinea soiurilor de tomate, face o adevărată pledoarie, în favoarea păstrării nealterate a mediului înconjurător, oferind variante de amenajare a unor grădini chiar dacă spaţiul de care se dispune este relativ mic.

Autoarea subliniază că, odată cu conştientizarea importanţei alimentaţiei sănătoase, producătorii revin la vechile soiuri de plante, soluţie valabilă şi în cazul tomatelor. Pornind de la un scurt istoric al tomatelor, ni se prezintă avantajele şi dezavantajele soiurilor tradiţionale de seminţe, precum şi caracteristicile hibrizilor F1.

În continuare ni se dau o sumedenie de sfaturi practice referitoare la cerinţele acestor minunate plante. Astfel aflăm cerinţele tomatelor, de la selecţionarea seminţelor şi până la recoltare (sol, distanţa între plante, întreţinerea după semănat, copilire, boli şi dăunători). Într-un alt capitol se trec în revistă soiurile cele mai aspectuoase, parfumate, intens colorate. Fiecare soi beneficiază de o scurtă descriere, subliniindu-se calităţile pentru care merită să fie cultivat.

Cartea abundă în imagini deosebit de frumoase. În ultima parte a lucrării găsim informaţii despre rolul tomatelor în păstrarea sănătăţii şi frumuseţii corpului, despre conservarea acestora, precum şi multe reţete cu preparate care conţin şi tomate.


Etichete: tomate, cultivarea rosiilor, rosii,
Autor: Melanie Grabner, Christine Weidenweber
Editura: Editura Casa
Anul apariției: 2017
ISBN: 9786067870312
Nr. pagini: 160 pagini

Recenzii

Newsletter