„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Ţeserea cu fâşii de hârtie - Idei creative 106
Ţeserea cu fâşii de hârtie - Idei creative 106
-64%
Ţeserea cu fâşii de hârtie - Idei creative 106
Ţeserea cu fâşii de hârtie - Idei creative 106

Ţeserea cu fâşii de hârtie - Idei creative 106

Referință: ED-143129
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Ţeserea cu fâşii de hârtie este o tehnică foarte îndrăgită de copii, deoarece este simplă, iar rezultatul este deosebit de spectaculos. Decoraţiunile prezentate în această carte se pot confecţiona uşor, urmând indicaţiile şi şabloanele date, dar, după &

mai mult

Ţeserea cu fâşii de hârtie este o tehnică foarte îndrăgită de copii, deoarece este simplă, iar rezultatul este deosebit de spectaculos. Decoraţiunile prezentate în această carte se pot confecţiona uşor, urmând indicaţiile şi şabloanele date, dar, după învăţarea paşilor de lucru, vă recomandăm crearea de modele proprii.

În paginile următoare sunt descrise şi alte tehnici de lucru care completează ţeserea cu fâşii de hârtie, ca de exemplu lipirea, decuparea, plierea. Cu acestea se pot decora cutii, rame foto, lampioane, jucării şi multe altele. Pentru ţesere se folosesc fâşii de hârtie de mărimi şi modele diverse; ba mai mult, ele se pot personaliza după gusturile fiecăruia, decorându-le cu carioca, creioane colorate sau acuarele. Fâşiile de hârtie se pot înlocui şi cu panglici de mătase. Această tehnică este deosebit de versatilă, deci merită să o experimentaţi cât mai mult! În carte vei vedea cum se ţes, din benzi de hârtie: bufniţa înţeleaptă, monstruleţi cu clopoţei, suporturi pentru lumânări, îngeraş jucăuş şi multe alte obiecte potrivite pentru a fi oferite cadou în diverse ocazii.

Recomandăm acest volum grădiniţelor şi şcolilor, deoarece ţeserea cu fâşii de hârtie dezvoltă abilităţile practice  ale copiilor, simţul culorilor şi oferă multe satisfacţii.


Etichete: ,
Autor: Andrea Küssner-Neubert
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786068527680
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter