„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Tehnica baticului - Idei Creative 64

Tehnica baticului - Idei Creative 64

Referință: ED-143172
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Povestea baticului este veche de peste o mie de ani.   

Dar ce înseamnă termenul –„batic”? Prin batic se înţelege o ţesătură din in, bumbac, mătase pe care s-a imprimat o compoziţie cu motive colorate,originară din nordul Indiei, Malaysia ş

mai mult

Povestea baticului este veche de peste o mie de ani.   

Dar ce înseamnă termenul –„batic”? Prin batic se înţelege o ţesătură din in, bumbac, mătase pe care s-a imprimat o compoziţie cu motive colorate,originară din nordul Indiei, Malaysia şi Indonezia, introdus în Europa de olandezi în secolul XVI.

Cele două tehnici principale ale artei baticului provin din două regiuni îndepărtate ale globului: leagănul baticului cu noduri este Africa, iar baticul cerat îşi are originea în Asia, în insula Java.

În această carte sunt prezentate modele realizate cu diferite pliuri, încreţituri şi noduri, precum şi procesul obţinerii de modele cu ajutorul cerii.

După învăţarea tehnicilor, prezentate amănunţit, veţi putea folosi tehnica baticului la vopsirea de tricouri, genţi, eşarfe etc.

Pe lângă bucuria creaţiei, arta baticului oferă posibilitatea diversificării garderobei cu piese unice. Propria fantezie, întâmplarea, metodele folosite, jocul culorilor şi al nuanţelor oferă variaţii nenumărate celor care vor experimenta cu curaj această minunată tehnică.


Etichete: ,
Autor: Tószegi Judit
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2012
ISBN: 9786068189697
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter