„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Tata este gras

Tata este gras

Referință: ED-143712
Preț: 23.8 lei 34 lei

STOC EPUIZAT

În această carte atipică de dezvoltare personală, autorul exprimă bucuriile și „ororile” unei vieți cu cinci copii. Tata este gras e un titlu amuzant, direct, semnat de un bărbat care, împreună cu soția sa, simte că e dep

mai mult

În această carte atipică de dezvoltare personală, autorul exprimă bucuriile și „ororile” unei vieți cu cinci copii. Tata este gras e un titlu amuzant, direct, semnat de un bărbat care, împreună cu soția sa, simte că e depășit în propria sa casă.

Jim Gaffigan este considerat un actor de comedie „curat”. În spectacolele sale, în textele pe care le scrie, folosește foarte rar un limbaj licențios și nu face glume cu tentă sexuală. El spune: „atunci când discuți despre minibrioșe într-o reprezentație de comedie stand-up, nu este chiar necesar să înjuri sau să adaugi sexul în discurs. Ocazional, câte un critic mă descrie cu termenul «prietenos cu familia», care întotdeauna mă face să mă crispez….probabil că singurul lucru mai rău decât descrierea «prietenos cu familia» este când ceva este etichetat ca «prietenos cu copiii».”


Etichete: ,
Autor: Jim Gaffigan
Editura: Editura ACT şi Politon
ISBN: 9786068637631

Recenzii

Newsletter