„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Sisteme de încălzire a locuinţelor

Sisteme de încălzire a locuinţelor

Referință: ED-143266
Preț: 27.29 lei 38.44 lei

STOC EPUIZAT

Perfecţionarea sistemelor de încălzire şi a elementelor acestora reprezintă o preocupare continuă şi de durată a specialiştilor din domeniul termoficării. Problema complexă reprezentată de consumul de energie în locuinţele noastre poate fi atenuată prin reducerea pierderi

mai mult

Perfecţionarea sistemelor de încălzire şi a elementelor acestora reprezintă o preocupare continuă şi de durată a specialiştilor din domeniul termoficării. Problema complexă reprezentată de consumul de energie în locuinţele noastre poate fi atenuată prin reducerea pierderilor de căldură.

Cartea, apărută în coleţia Meşterul priceput, prezintă diferite sisteme şi modalităţi de încălzire, punându-se accent pe proporţia optimă dintre temperatura încăperii şi umiditatea relativă a aerului, în scopul obţinerii unui mediu ambiant cât mai confortabil. Cei interesaţi vor afla detaliat care sunt materialele izolatoare optime recomandate astfel încât pierderile de căldură să fie cât mai mici, care sunt tipurile de încălzire cele mai utilizate (cu energie electrică, cu gaz, cu combustibil solid sau lichid, respectiv locală, centrală), precum şi modalităţi de alegere, amplasare, montare, reglare şi exploatare a aparatelor de încălzire în locuinţe.

Capitole aparte sunt rezervate prezentării detaliate a încălzirii prin pardoseală, cazanelor, respectiv corpurilor de încălzire, precum şi sistemelor de dezaerare. Energia solară şi utilizarea pompelor de căldură întregesc tabloul prezentat de această carte în scopul încălzirii eficiente a locuinţelor.


Etichete: ,
Autor: Jaroslav Dufka
Editura: Editura Casa
Colecția: Meşterul priceput
Anul apariției: 2012
ISBN: 9786068189383
Nr. pagini: 112 pagini

Recenzii

Newsletter