„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Simte-te bine în pielea ta fără s-o vrei pe-a altora

Simte-te bine în pielea ta fără s-o vrei pe-a altora

Referință: ED-143403
Preț: 16 lei 20 lei

STOC EPUIZAT

Eficacitatea profesionala este in sfarsit la indemana tuturor ! Fie ca esti angajat, manager, director, formator, vei gasi in aceasta lucrare toate instrumentele necesare pentru a te dezvolta in plan personal si profesional totodata. In plus, vei afla cum sa creezi o echipa formata din membri cu

mai mult

Eficacitatea profesionala este in sfarsit la indemana tuturor ! Fie ca esti angajat, manager, director, formator, vei gasi in aceasta lucrare toate instrumentele necesare pentru a te dezvolta in plan personal si profesional totodata. In plus, vei afla cum sa creezi o echipa formata din membri cu personalitati diferite, si cum s-o unesti, astfel incat beneficiile rezultate in urma acestui proces sa fie maxime. Aceasta carte propune o metoda simpla si concreta care permite definirea profilului persoanelor, de a actiona asupra comportamentelor si de a castiga in eficacitate. Se aplica in domeniul consilierii individuale, precum si in dinamicile de grup. 

Ilustrata cu numeroase exemple, povesti si cazuri reale, aceasta lucrare permite fiecaruia sa-si descopere propriul potential relational, precum si pe cel al celor care-l inconjoara si demonstreaza ca este posibila si necesara asocierea dintre placere si munca. 

Salariatule, vrei sa nu mai ai probleme cu seful sau cu un coleg pisalog, sa scapi de senzatia de sufocare intr-un post care nu-ti place, sa obtii mai usor o marire de salariu, sa ti se aprobe proiectele pe care le propui, sa simti cu adevarat ca faci parte dintr-o echipa ? Sefule, vrei sa ai cei mai buni colaboratori mereu in preajma, gata sa puna umarul ca sa mearga firma bine in loc sa dea fuga la concurenta ? Daca raspunsurile sunt afirmative, singurul lucru ce mai ramane de spus este: Lectura placuta!


Etichete: ,
Autor: Jean-Louis Fel
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786069295762
Nr. pagini: 168 pagini

Recenzii

Newsletter