„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Scapă de griji. Învaţă să trăieşti simplu

Scapă de griji. Învaţă să trăieşti simplu

Referință: ED-143406
Preț: 8.4 lei 12 lei

STOC EPUIZAT

Autoarea explica, într-un limbaj accesibil, cum sa scapi de griji adoptând un stil de viata mai simplu si mai adaptat la cerintele moderne, cum sa te scuturi de greutatea excesiva a lucrurilor care nu-ti sunt necesare, si mai ales de unde provine si cum a fost privita aceasta idee de-

mai mult

Autoarea explica, într-un limbaj accesibil, cum sa scapi de griji adoptând un stil de viata mai simplu si mai adaptat la cerintele moderne, cum sa te scuturi de greutatea excesiva a lucrurilor care nu-ti sunt necesare, si mai ales de unde provine si cum a fost privita aceasta idee de-a lungul vremii. 

Un aspect al simplitatii adesea ignorat este timpul, care, în zarva vietii moderne, pare sa nu fie suficient. Sarcinile de serviciu, cele familiale, de recreare (chiar si întretinerea bunurilor materiale si birocratia mai mare de la an la an) ne pun mereu pe fuga, ne hârtuiesc, lipsindu-ne de timpul alocat noua. Si, cu cât nivelul nostru de trai este mai înalt, cu atât suntem mai solicitati. 

O viata simpla este experienta absoluta, o viata simpla înseamna libertate si intensitate debordanta. Nu este privare, ci bucurie. Dintotdeauna, simplitatea a fost asociata cu atitudinea noastra fata de bunurile materiale. Nu degeaba marii propovaduitori religiosi precum Iisus, Gandhi, Confucius, Marcus Aurelius si Buddha credeau ca grija materiala este un obstacol în dezvoltarea lumii spirituale.


Etichete: ,
Autor: Jenifer Kavanagh
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786068403137
Nr. pagini: 94 pagini

Recenzii

Newsletter