„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Retete de post cu gust bun

Retete de post cu gust bun

Referință: ED-143733
Preț: 20 lei 25 lei

STOC EPUIZAT

Cartea Retete de post va ofera o alternativa care sa reduca sau sa amelioreze dezechilibrul alimentar care se creeaza in perioada postului. Acest proiect se doreste o alternativa la cartile de gastronomie cu care ne-am obisnuit aducand un plus de creativitate si gust unei p

mai mult

Cartea Retete de post va ofera o alternativa care sa reduca sau sa amelioreze dezechilibrul alimentar care se creeaza in perioada postului. Acest proiect se doreste o alternativa la cartile de gastronomie cu care ne-am obisnuit aducand un plus de creativitate si gust unei perioade in care numarul de feluri de mancare intre care putem alege pare foarte limitat.

Retetele sunt grupate in functie de legumele si fructele de sezon garantand astfel prospetimea si valoarea nutritiva si acoperind astfel toate perioadele de post de peste an.

Spre deosebire de alte lucrari gastronomice avem de-a face cu o lucrare cu peste o suta de retete, toate testate personal si fotografiate in bucataria autoarei , imediat dupa preparare 

Fiecare dintre ele este originala in sine sau prin combinatiile de ingrediente sau de preparate. Si este gandita pentru a satisface pana si cele mai exigente papile gustative si mai gurmande inclinatii.

Toate intr-o carte care o sa va aduca cu siguranta in perioada postului momente unice de culoare, diversitate si gust bun.


Etichete: ,
Autor: Carmen Monmarche
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786068403878
Nr. pagini: 174 pagini

Recenzii

Newsletter