„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Reteţe de casă. Găteşte corect şi sănătos

Reteţe de casă. Găteşte corect şi sănătos

Referință: ED-143356
Preț: 16 lei 20 lei

STOC EPUIZAT

Vreti sa mancati corect? Atunci poate nu va doriti sa va limitati la o salata de patrunjel, valoroasa ce-i drept. Poate ati vrea sa mancati o portie de sarmale aburinde. Sau poate o ciorba de burta. Poate ati dori sa simtiti pe papilele gustative o placinta de mere „ca la mama acasa“s

mai mult

Vreti sa mancati corect? Atunci poate nu va doriti sa va limitati la o salata de patrunjel, valoroasa ce-i drept. Poate ati vrea sa mancati o portie de sarmale aburinde. Sau poate o ciorba de burta. Poate ati dori sa simtiti pe papilele gustative o placinta de mere „ca la mama acasa“si o felie proaspata de cozonac de casa. Sau poate ati vrea o friptura adevarata!

Sunt atat de bune la gust! Insa sunt atat de incorect preparate! 

Metabolismul nostru nu accepta combinatia dintre glucide (orez) si proteine de origine animala (carne), dar nici multe alte combinatii. Asa ca am luat retete traditionale romanesti, le-am adaptat dupa regulile nutritiei rationale, si a rezultat acest volum. 

Va aratam, in cateva pagini, ca puteti sa savurati chiar si o felie generoasa de cozonac de casa, fara ca aceasta sa va faca rau, si sa contravina regulilor nutritiei.


Etichete: ,
Autor: Andreea Groza
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786068403618
Nr. pagini: 136 pagini

Recenzii

Newsletter