„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Prietenii păsărilor
Prietenii păsărilor
Prietenii păsărilor
Prietenii păsărilor
Prietenii păsărilor
-29%
Prietenii păsărilor
Prietenii păsărilor
Prietenii păsărilor
Prietenii păsărilor
Prietenii păsărilor

Prietenii păsărilor

Referință: ED-143722
Preț: 34.79 lei 49 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Această carte a fost publicată cu sprijinul Societății Ornitologice Române. Cu cât se îndepărtează mai mult de natură, pentru a-şi suplini nevoia zilnică de mișcare și de experienţe noi, omul inventează tot felul de activități individuale sau colective

mai mult

Această carte a fost publicată cu sprijinul Societății Ornitologice Române.

Cu cât se îndepărtează mai mult de natură, pentru a-şi suplini nevoia zilnică de mișcare și de experienţe noi, omul inventează tot felul de activități individuale sau colective - drumeții, creșterea animalelor de companie, peisagistică urbană, sporturi extreme.

Activitățile cotidiene pentru protecția păsărilor și a naturii în gospodărie, reprezintă în mai mare măsură recreere decât muncă. Observarea activității păsărilor la hrănitoare sau adăpătoare, a fluturilor care vizitează florile, a marii varietăți de albine solitare, neastâmpărate, la hotelul pentru insecte, poate fi o experiență nu numai personală, ci și una colectivă. Societatea Ornitologică Română a lansat programul „Grădini și Școli Prietenoase cu Natura”, care are ca scop creșterea biodiversității citadine și conștientizarea în cadrul publicului larg a importanței acesteia.

Cartea se adresează tuturor acelora care doresc să vină în ajutorul păsărilor şi vieţuitoarelor mici din zonele de locuit. Prin utilizarea unor mijloace şi a unor metode simple şi ieftine se poate interveni cu succes în păstrarea şi exploatarea acestei bogăţii. Foarte frumos şi bogat ilustrată, cartea conţine şi un determinator al celor mai frecvente specii de păsări din localităţi.


Etichete: ,
Autor: Orbán Zoltán
Editura: Editura Casa
Anul apariției: 2017
ISBN: 9786067870305
Nr. pagini: 240 pagini

Recenzii

Newsletter