„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Prepararea mezelurilor în gospodărie

Prepararea mezelurilor în gospodărie

Referință: ED-143244
Preț: 34.13 lei 48.07 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Din colecţia „Cămara bunicii” a Editurii Casa, face parte şi cartea „Prepararea mezelurilor în gospodărie”, în care se arată că realizarea acestor apetisante produse culinare presupune anumite cunoştinţe de bază, motiv pentru care o asemenea înde

mai mult

Din colecţia „Cămara bunicii” a Editurii Casa, face parte şi cartea „Prepararea mezelurilor în gospodărie”, în care se arată că realizarea acestor apetisante produse culinare presupune anumite cunoştinţe de bază, motiv pentru care o asemenea îndeletnicire este practicată în special de profesioniştii în domeniu. În această carte, scrisă pe înţelesul tuturor, autorul se adresează nu doar măcelarilor profesionişti, pentru îmbogăţirea şi desăvârşirea cunoştinţelor acestora, ci şi amatorilor care doresc să prepare singuri cârnaţi şi alte mezeluri în gospodăria proprie.

Pas cu pas, cititorii sunt informaţi care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de cârnaţi, condimentele şi alte adaosuri folosite, în ce constă procesul de afumare, în ce condiţii se depozitează şi se păstrează cârnaţii.

Reţetele de cârnaţi şi alte mezeluri, precum şi de pateuri şi aspicuri, prezentate în carte - toate încercate şi verificate de autor - sunt însoţite de fotografii ale preparatelor respective. Printre reţetele prezentate se numără şi unele destinate celor care, din motive de sănătate, nu pot consuma decât preparate din carne cu conţinut redus de grăsime.


Etichete: ,
Autor: Bernhard Gahm
Editura: Editura Casa
Colecția: Cămara bunicii
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786068527635
Nr. pagini: 168 pagini

Recenzii

www.adevarul.ro - Salam țărănesc din ingrediente naturale

Newsletter