„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Picturi nostime pe sticlă - Idei creative 74

Picturi nostime pe sticlă - Idei creative 74

Referință: ED-143162
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Pictura pe sticlă poate prezenta o lume aparte, mai colorată şi mai veselă.

Cu ajutorul picturilor pe sticlă, ferestrele caselor noastre vor deveni cu adevărat speciale. Pe cea din camera copiilor se pot picta personaje de poveste: pentru fete prinţul broscoi, arici, manechine, iar

mai mult

Pictura pe sticlă poate prezenta o lume aparte, mai colorată şi mai veselă.

Cu ajutorul picturilor pe sticlă, ferestrele caselor noastre vor deveni cu adevărat speciale. Pe cea din camera copiilor se pot picta personaje de poveste: pentru fete prinţul broscoi, arici, manechine, iar pentru băieţi piraţi, cai. Ferestrele din camera de zi se pot înfrumuseţa cu fluturi, iar cele ale pivniţei cu monstruleţi.

Pictura pe sticlă reprezintă o activitate foarte plăcută pentru întreaga familie, care poate deveni un moment de recreaţie pe gustul tuturor. Procuraţi-vă folii şi vopsele tip window color apoi, folosind modelele din această carte sau altele create de propria fantezie, trasaţi contururile, iar după uscare umpleţi spaţiile goale cu vopselele adecvate.

Pictura pe sticlă este o activitate hobby uşoară, nu depinde de vârstă, iar rezultatele sunt excepţionale! Cu puţină îndemânare şi inspiraţie, aveţi posibilitatea de a îmbogăţi aspectul unei încăperi cu ajutorul unui obiect unic şi special.


Etichete: ,
Autor: Ingrid Moras
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2013
ISBN: 9786068189987
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter