„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Pictură pe faţă - Idei creative 104
Pictură pe faţă - Idei creative 104
-64%
Pictură pe faţă - Idei creative 104
Pictură pe faţă - Idei creative 104

Pictură pe faţă - Idei creative 104

Referință: ED-143131
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Una dintre cele mai îndrăgite activităţi de la petrecerile pentru copii este face painting-ul, sau pictura pe faţă, executată cu culori speciale pentru piele. Este o activitate de care copiii nu se vor plictisi niciodată la petreceri, deoarece, de fiecare dată se pot transf

mai mult

Una dintre cele mai îndrăgite activităţi de la petrecerile pentru copii este face painting-ul, sau pictura pe faţă, executată cu culori speciale pentru piele. Este o activitate de care copiii nu se vor plictisi niciodată la petreceri, deoarece, de fiecare dată se pot transforma într-un alt personaj, în funcţie de propria imaginaţie şi creativitate.

După realizarea unei picturi pe faţă, momentul cel mai impresionant este atunci când copilul se priveşte prima dată în oglindă şi cu mimica şi grimasele sale, învie figurina pictată. În această carte am adunat machiaje cu care copilul poate face mutrişoare hazlii, amuzându-se în voie. La anumite modele se pictează şi mâinile, pentru ca efectul final să fie şi mai spectaculos. Modul de lucru este prezentat pas cu pas.

Pictura pe faţă reprezintă o distracţie garantată pentru orice ocazie, fie ea o zi de naştere, un carnaval, ziua copilului, dar poate înveseli şi zilele ploioase.


Etichete: ,
Autor: Janja Grossmann
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786068527642
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter