„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Pachetul Visul unei zile de vară
Pachetul Visul unei zile de vară
Pachetul Visul unei zile de vară
-71%
Pachetul Visul unei zile de vară
Pachetul Visul unei zile de vară
Pachetul Visul unei zile de vară

Pachetul Visul unei zile de vară

Referință: ED-143866
Preț: 25 lei 87.1 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Pachetul Visul unei zile de vară conţine următoarele titluri:

Nunta visurilor tale, de Rátkai TímeaHenna - pictură corporală, vopsirea părului, utilizări terapeutice, de Norma WeinbergNUNTA VISURILOR TALE, Rát

mai mult

Pachetul Visul unei zile de vară conţine următoarele titluri:

Nunta visurilor tale, de Rátkai Tímea
Henna - pictură corporală, vopsirea părului, utilizări terapeutice, de Norma Weinberg

NUNTA VISURILOR TALE, Rátkai Tímea

Nunta reprezintă un eveniment care, cu siguranţă, va rămâne în amintirea mirilor şi a apropiaţilor lor pentru toată viaţa. Experienţa vastă în organizarea completă a unui număr impresionant de nunţi, acumulată de autoare, se materializează în această carte de excepţie dedicată nunţii, cu tot ce implică ea.
Pas cu pas, viitorii miri sunt introduşi şi însoţiţi în toate etapele ce preced acest eveniment major din viaţa lor, nunta propriu-zisă şi perioada de după nuntă.Astfel, "protagoniştii" nunţii care se apropie sunt îndrumaţi asupra alegerii şi achiziţionării verighetelor, a pregătirii şi depunerii actelor de căsătorie, a stabilirii localului în care se va desfăşura nunta, a numărului de invitaţi, a muzicii, ornamentelor şi a meniului pentru masa festivă. Desigur, alegerea optimă a rochiei de mireasă şi a accesoriilor, a ţinutelor domnişoarelor de onoare, sunt adevărate "puncte fierbinţi" pe care autoarea le tratează în detaliu.
Nu sunt uitate obiceiurile tradiţionale de nuntă, cum sunt "furtul miresei", "dansul miresei", aruncarea cu boabe de orez asupra mirilor, pentru a le aduce noroc şi belşug, iar după nuntă autoarea se opreşte asupra alegerii călătoriei de care urmează să se bucure proaspătul cuplu în luna de miere.Această adevărată "carte a nunţii" constituie un ghid cât se poate de util pentru cei ce urmează să-şi unească destinele, ei urmând să descopere în paginile sale surse sigure de inspiraţie în organizarea acestui eveniment de neuitat din viaţa lor.HENNA - PICTURĂ CORPORALĂ, VOPSIREA PĂRULUI, UTILIZĂRI TERAPEUTICE, Norma Weinberg


Cartea de faţă, - Henna: pictură corporală, vopsirea părului, utilizări terapeutice - prezintă o alternativă sănătoasă la vopseaua de păr chimică, adresându-se persoanelor care-şi doresc un păr sănătos, puternic, colorat în minunate nuanţe de brun roşcat, arămiu sau castaniu. Efectele terapeutice ale prafului de henna contribuie la sănătatea scalpului şi a firului de păr.
De mii de ani oamenii îşi pictau trupul cu diverse desene. Acest tip de design permanent, numit tatuaj, uneori foarte simplu, alteori foarte complicat era executat în diverse scopuri - de la simbol al credinţei la mijloace de transmitere a unor mesaje, până la modalităţi de împodobire a diverselor părţi ale corpului, în scopuri pur estetice. Cartea de faţă vă introduce în arta pictării corporale cu henna, procedeu care înlocuieşte tatuajul permanent, cu unul mai puţin durabil, la fel de spectaculos, însă, nedureros.Încercaţi să realizaţi câteva din minunatele modele prezentate care, cu siguranţă, vor atrage atenţia celor din jur, prin fineţea şi armonia designului.


Etichete: ,
Editura: Editura Casa
ISBN: 1111179

Recenzii

Newsletter