„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Pachetul răsfăţul simţurilor
Pachetul răsfăţul simţurilor
Pachetul răsfăţul simţurilor
Pachetul răsfăţul simţurilor
-61%
Pachetul răsfăţul simţurilor
Pachetul răsfăţul simţurilor
Pachetul răsfăţul simţurilor
Pachetul răsfăţul simţurilor

Pachetul răsfăţul simţurilor

Referință: ED-143324
Preț: 45 lei 115.32 lei
STOC EPUIZAT

Pachetul Răsfăţul simţurilor conţine următoarele titluri:

 

Cosmetice preparate acasă, de Jinaika Jakuszeit 

Prepararea săpunului de casă, de Anne Schaaf 

Sauna. Desfătare pentru minte şi trup, de Chris Schr

mai mult

Pachetul Răsfăţul simţurilor conţine următoarele titluri:

 

Cosmetice preparate acasă, de Jinaika Jakuszeit 

Prepararea săpunului de casă, de Anne Schaaf 

Sauna. Desfătare pentru minte şi trup, de Chris Schreiber, Jerry Goldberg

 

COSMETICE PREPARATE ACASĂ - Jinaika Jakuszeit 

În ziua de azi suntem practic copleşiţi de multitudinea de produse ale companiilor cosmetice. Deseori ne găsim în dificultatea de a alege produsul potrivit, iar după o escapadă prin magazinele de specialitate recurgem la compromisuri - produsul cu care ne întoarcem acasă nu este exact de ceea ce avem nevoie, mai ales la nivel de compoziţie şi efect. 

Ce ar fi dacă pentru igiena şi îngrijirea personală am avea la îndemână produsul care ni se potriveşte perfect despre care ştim exact ce conţine şi ce efecte va avea asupra noastră?

Dacă până nu demult trebuia să plătim sume exorbitante pentru produsele organice, care mai erau şi dificil de procurat, azi avem totul la îndemână pentru a ne crea o gamă largă de produse cosmetice naturale, la un cost relativ redus.

 

PREPARAREA SĂPUNULUI DE CASĂ - Anne Schaaf 

Prepararea săpunului de casă este un meşteşug transmis din generaţie în generaţie, de-a lungul secolelor, constituind şi astăzi o îndeletnicire îndrăgită, în ciuda existenţei unei game de săpunuri în continuă diversificare pe piaţa de desfacere. 

Desigur, săpunurile naturale obţinute azi păstrează din reţetele bunicilor noastre doar unele etape din procedeul de lucru şi o parte din ingredientele folosite. Ele atrag prin culorile frumoase, prin formele şi aromele variate, dar şi prin efectele lor asupra pielii. De remarcat că la săpunurile preparate în zilele noastre nu se mai folosesc sărarea şi fierberea, dar se aplică procedeul amestecării la rece. 

Reţetele de săpun din această carte folosesc acest procedeu. Pas cu pas, veţi fi informaţi despre ingredientele necesare, etapele de lucru, despre ustensilele necesare în acest meşteşug, precum şi despre posibilităţile de procurare a celor necesare preparării săpunului de casă.

Vi se vor prezenta nenumărate reţete, având la bază o simfonie de arome, una mai ispititoare decât alta, care aşteaptă să fie experimentate şi din care, cu siguranţă, fiecare dintre dvs. îşi va găsi săpunul preferat.

 

SAUNA. DESFĂTARE PENTRU MINTE ŞI TRUP - Chris Schreiber, Jerry Goldberg 

Cartea "Sauna - desfătare pentru minte şi trup" vă introduce în minunata lume a saunei, prezentându-vă cum a evoluat această adevărată "cultură a îmbăierii" din timpuri străvechi şi până în zilele noastre.  

Care sunt efectele practicării saunei? Aceste băi fierbinţi - reci ca gheaţa alternative constituie o adevărată provocare pentru trup şi suflet, fiindcă fortifică, purifică şi înviorează, oferind o oportunitate excelentă pentru regenerarea organismului în ansamblul lui. Practicarea saunei în mod sistematic accelerează capacităţile autovindecătoare ale organismului, stimulează efectul de întinerire a tenului şi a întregii ţinute, ajută la experimentarea sentimentului de deplină armonie - într-un cuvânt, creează condiţii pentru o viaţă lungă şi sănătoasă. 

Lecturând această carte veţi înţelege cum puteţi obţine o vitalitate de invidiat în numai cinci zile prin purificarea cu saună şi ceaiuri din plante. 

Dar vă puteţi aduce sauna mult mai aproape, chiar la domiciliu! Cartea constituie totodată un mic ghid prin care vă oferă sfaturi utile despre cum să vă amenajaţi o saună acasă, în funcţie de spaţiul disponibil şi de posibilităţi, pentru a beneficia oricând doriţi de efectul benefic al acestor băi.


Etichete: ,
Editura: Editura Casa

Recenzii

Newsletter