„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Pachetul meşterul priceput
Pachetul meşterul priceput
Pachetul meşterul priceput
Pachetul meşterul priceput
-83%
Pachetul meşterul priceput
Pachetul meşterul priceput
Pachetul meşterul priceput
Pachetul meşterul priceput

Pachetul meşterul priceput

Referință: ED-143323
Preț: 20.05 lei 115.32 lei

STOC EPUIZAT

Pachetul Meşterul priceput conţine următoarele titluri:

 

Plăci din gips-carton, de Miroslav Nyč 

Sisteme de irigare, de Jan Tůma 

Betonarea cu mijloace proprii, de Václav Hájek, Jitka Filipov&aacut

mai mult

Pachetul Meşterul priceput conţine următoarele titluri:

 

Plăci din gips-carton, de Miroslav Nyč 

Sisteme de irigare, de Jan Tůma 

Betonarea cu mijloace proprii, de Václav Hájek, Jitka Filipová

 

PLĂCI DIN GIPS-CARTON - Miroslav Nyč

În ciuda primitivităţii sale aparente, gips-cartonul materializează toate caracteristicile pe care omul modern le solicită: viteză, simplitate, adaptabilitate, prelucrare uşoară, greutate redusă, întreţinere şi reparare facilă, reciclabilitate, manipulare uşoară. Pe lângă aceste proprietăţi pur tehnice gips-cartonul şi produsele din ipsos dobândesc şi excelente caracteristici biologice şi ecologice. Din punct de vedere ecologic gips-cartonul reprezintă materia primă a viitorului deoarece este integral reciclabil. Cartea prezintă modul de utilizare a plăcilor de gips-carton, tipurile şi caracteristicile lor, tehnici de prindere, materiale şi accesorii necesare montajului precum şi modurile de finisare. 

 

SISTEME DE IRIGARE - Jan Tůma 

Precipitaţiile caracteristice climei noastre nu asigură cantitatea de apă suficientă, motiv pentru care plantele din grădini şi balcoane necesită irigare. 

În locul stropitorii şi furtunului, în ziua de azi sunt utilizate sisteme moderne de irigare cu aspersoare cu ridicare sau cu stropire cu picurare, ascunse sub plante. Irigarea a devenit "inteligentă"! 

În această carte sunt prezentate cele mai simple tehnici de irigare şi furtunuri de grădină cu aspersoare; sunt descrise diferite tipuri de furtunuri şi metode moderne pentru îmbinarea lor. Cu ajutorul dispozitivelor de îmbinare care pot fi achiziţionate din magazinele de specialitate, aceasta a devenit foarte simplă. 

O persoană îndemânatică, cu ajutorul elementelor unui sistem hobby şi ţinând cont de sfaturile noastre poate instala un sistem de irigare cu mai multe aspersoare, în special pentru grădini mai mici.

 

BETONAREA CU MIJLOACE PROPRII - Vaclav Hajek, Jitka Filipova 

Betonul este materialul de construcţie cel mai des utilizat în zilele noastre. Nu există clădire la a cărei construcţie să nu se folosească beton şi nu există constructor care ar putea evita folosirea acestuia. 

Utilizarea frecventă a acestui material se datorează faptului că, în cantităţi mici, oricine îl poate prepara uşor şi nu are nevoie de echipamente costisitoare. Totuşi, pe parcursul preparării, turnării, a tratării ulterioare şi a întreţinerii, se fac deseori greşeli care pe de o parte lasă un gust amar pentru efortul depus, iar pe de altă parte se repară greu, cu multă muncă şi cu cheltuieli serioase. 

Recomandăm această carte celor care se pregătesc de betonare - nu specialiştilor, ci în primul rând celor neprofesionişti. Cartea prezintă modul corect de preparare, posibilităţile de transport, turnarea şi prelucrarea corespunzătoare a acestuia.


Etichete: ,
Editura: Editura Casa

Recenzii

Newsletter