„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Ouă de Paşti cu motive florale - Idei creative 89

Ouă de Paşti cu motive florale - Idei creative 89

Referință: ED-143147
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Paştele, marea sărbătoare a primăverii, are ca simbol principal oul. După iarna lungă, friguroasă, cu toţii tânjim după culori şi flori, pe care le dorim nu doar în natură, ci şi în căminele noastre. Cartea de faţă ne oferă câteva idei practice tocmai &icir

mai mult

Paştele, marea sărbătoare a primăverii, are ca simbol principal oul. După iarna lungă, friguroasă, cu toţii tânjim după culori şi flori, pe care le dorim nu doar în natură, ci şi în căminele noastre. Cartea de faţă ne oferă câteva idei practice tocmai în acest scop.

Dimineţile din timpul săptămânii se pot înveseli cu ajutorul unor ornamente de masă din hârtie colorată,  căminele noastre căpătând astfel  un aer sărbătoresc.

Fiind o carte cu idei decorative de Paşti nu pot lipsi ouăle vopsite, motiv pentru care veţi găsi multe aranjamente interesante.

Volumul cuprinde idei deosebite atât pe placul copiilor cât şi al adulţilor, astfel încât să se poată pregăti împreună pentru salutarea primăverii şi a Sărbătorilor pascale, lucrând cot la cot.


Etichete: ,
Autor: Pia Pedevilla
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2014
ISBN: 9786068527376
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter