„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Ornamente şi jucării din foi gumate - Idei Creative 51

Ornamente şi jucării din foi gumate - Idei Creative 51

Referință: ED-143185
Preț: 4.48 lei 12.43 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Foile gumate se pot utiliza în foarte multe feluri. Ele se găsesc într-o varietate mare de culori, sunt flexibile, rezistente şi se taie foarte uşor chiar şi cu foarfeca. Ornamentele din foi gumate pot înveseli camera copilului, biroul, bucătăria iar măştile de carnaval

mai mult

Foile gumate se pot utiliza în foarte multe feluri. Ele se găsesc într-o varietate mare de culori, sunt flexibile, rezistente şi se taie foarte uşor chiar şi cu foarfeca. Ornamentele din foi gumate pot înveseli camera copilului, biroul, bucătăria iar măştile de carnaval confecţionate din acest material vor rezista până la sfârşitul petrecerii, ba mai mult, vor putea fi purtate de mai multe ori.

Jucăriile şi ornamentele din foi gumate sunt şi ele foarte rezistente. Este vorba de un material moale, non toxic, astfel că şi copiii mici pot lucra cu el. În carte sunt prezentate mai multe modele de ornamente sau jucării, dar fiecare copil poate să-şi creeze propria mască pentru petrecere, ori un accesoriu care să-i personalizeze camera.


Etichete: ,
Autor: Gudrun Hettinger
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2011
ISBN: 9786068189215
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter