„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Ornamente din panglici pentru cadouri - Idei Creative 69

Ornamente din panglici pentru cadouri - Idei Creative 69

Referință: ED-143167
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Strălucirea sărbătorilor, atmosfera festivă şi oferirea de cadouri sunt mult mai bine puse în valoare dacă darurile sunt frumos împachetate şi dacă masa este ornată festiv. În comerţ se găseşte o mare varietate de panglici din mătase, organza, satin sau din alte mat

mai mult

Strălucirea sărbătorilor, atmosfera festivă şi oferirea de cadouri sunt mult mai bine puse în valoare dacă darurile sunt frumos împachetate şi dacă masa este ornată festiv. În comerţ se găseşte o mare varietate de panglici din mătase, organza, satin sau din alte materiale, într-o paletă foarte diversă de culori. În această carte vom prezenta câteva moduri în care se pot folosi panglicile, cum se confecţionează flori sau alte ornamente din panglici pentru sărbători sau evenimente speciale: de Crăciun, la nuntă sau botez. Evidenţierea paşilor de lucru ajută la învăţarea tehnicilor de lucru, astfel ca şi începătorii să se poată apuca cu mult curaj de confecţionarea ornamentelor din panglici.

Împachetarea cadourilor, folosind ornamente din panglici nu aduce doar bucurie celor apropiaţi, ci ajută şi la crearea unei atmosfere festive, de aceea merită să-i acordăm timpul şi atenţia cuvenite. Un cadou frumos împachetat şi decorat cu ornamente făcute în casă, în mod sigur va fi mai apreciat decât unul ambalat corect, dar fără nicio tentă sărbătorească.


Etichete: ,
Autor: Radics Mária
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2012
ISBN: 9786068189826
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter