„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Obiecte şi accesorii cusute - Idei Creative 59

Obiecte şi accesorii cusute - Idei Creative 59

Referință: ED-143177
Preț: 4.48 lei 12.43 lei
STOC EPUIZAT

În comerţ se găsesc materiale textile într-o gamă foarte variată de culori şi modele. Poate tocmai datorită acestui fapt cusutul reîncepe să fie la modă. În această carte am compilat o serie de accesorii textile pentru decorarea locuinţei, atât arătoase c&

mai mult

În comerţ se găsesc materiale textile într-o gamă foarte variată de culori şi modele. Poate tocmai datorită acestui fapt cusutul reîncepe să fie la modă. În această carte am compilat o serie de accesorii textile pentru decorarea locuinţei, atât arătoase cât şi practice, care se pot coase fără a avea o experienţă specială în acest sens.

Obiectele realizate pot fi folosite ca ornamente de interior sau pot constitui cadouri unicat pentru zile de naştere, 8 Martie sau pentru alte ocazii deosebite. Perniţe pentru ace, baveţele, suporturi pentru lingurile de lemn, perne cilindrice, ochelari pentru somn, diferite săculeţe, şorţuri de bucătărie sau pernuţe decorative sunt doar câteva din multitudinea de obiecte cusute pe care le veţi putea realiza, lecturând cartea propusă.


Etichete: ,
Autor: Varga Judit
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2012
ISBN: 9786068189499
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter