„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Nunta visurilor tale
Nunta visurilor tale
Nunta visurilor tale
-29%
Nunta visurilor tale
Nunta visurilor tale
Nunta visurilor tale

Nunta visurilor tale

Referință: ED-143232
Preț: 33.51 lei 47.2 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Nunta reprezintă un eveniment care, cu siguranţă, va rămâne în amintirea mirilor şi a apropiaţilor lor pentru toată viaţa. Experienţa vastă în organizarea completă a unui număr impresionant de nunţi, acumulată de autoare, se materializează în această carte

mai mult

Nunta reprezintă un eveniment care, cu siguranţă, va rămâne în amintirea mirilor şi a apropiaţilor lor pentru toată viaţa. Experienţa vastă în organizarea completă a unui număr impresionant de nunţi, acumulată de autoare, se materializează în această carte de excepţie dedicată nunţii, cu tot ce implică ea.

Pas cu pas, viitorii miri sunt introduşi şi însoţiţi în toate etapele ce preced acest eveniment major din viaţa lor, nunta propriu-zisă şi perioada de după nuntă.

Astfel, „protagoniştii" nunţii care se apropie sunt îndrumaţi asupra alegerii şi achiziţionării verighetelor, a pregătirii şi depunerii actelor de căsătorie, a stabilirii localului în care se va desfăşura nunta, a numărului de invitaţi, a muzicii, ornamentelor şi a meniului pentru masa festivă. Desigur, alegerea optimă a rochiei de mireasă şi a accesoriilor, a ţinutelor domnişoarelor de onoare, sunt adevărate „puncte fierbinţi" pe care autoarea le tratează în detaliu. Decoraţiunile, buchetele de mireasă, jocurile de artificii, mărturiile de nuntă, ofertele unor servicii special de tipul fântâna de ciocolată, şampanie cu flori de hibiscus, îşi găsesc locul în acest adevărat ghid al nunţii perfecte.

Nu sunt uitate nici obiceiurile tradiţionale de nuntă, cum sunt „furtul miresei", „dansul miresei", „aruncarea cu boabe de orez asupra mirilor”, pentru a le aduce noroc şi belşug, iar după nuntă autoarea se opreşte asupra alegerii călătoriei de care urmează să se bucure proaspătul cuplu în luna de miere.

Această adevărată „carte a nunţii" constituie un ghid cât se poate de util pentru cei ce urmează să-şi unească destinele, ei urmând să descopere în paginile sale surse sigure de inspiraţie în organizarea acestui eveniment de neuitat din viaţa lor.


Etichete: ,
Autor: Rátkai Tímea
Editura: Editura Casa
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786068527970
Nr. pagini: 192 pagini

Recenzii

www.florinakrisch.com -  Organizează nunta visurilor tale cu puțin ajutor

Newsletter