„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Modelarea plastilinei - Idei creative 99
Modelarea plastilinei - Idei creative 99
-64%
Modelarea plastilinei - Idei creative 99
Modelarea plastilinei - Idei creative 99

Modelarea plastilinei - Idei creative 99

Referință: ED-143137
Preț: 4.82 lei 13.39 lei

STOC EPUIZAT

Activitatea de modelare a plastilinei nu este simplă. Experienţa trăită de copil este una a cunoaşterii şi de aceea este indicat ca aceasta să fie susţinută de elementul emoţional: să exploreze necunoscutul împreună cu cadrul didactic ori părintele. Lucrul cu plastilina are un

mai mult

Activitatea de modelare a plastilinei nu este simplă. Experienţa trăită de copil este una a cunoaşterii şi de aceea este indicat ca aceasta să fie susţinută de elementul emoţional: să exploreze necunoscutul împreună cu cadrul didactic ori părintele. Lucrul cu plastilina are un efect benefic asupra copilului prin dezvoltarea creativităţii, mişcărilor mâinilor, gândirii spaţiale, conceptului de culoare, dezvoltând sistemul nervos, contribuie şi la construirea unei relaţii armonioase între gândire-îndemânare şi afectivitate. 

Modelarea plastilinei reprezintă o activitate îndrăgită atât de copii, cât şi de adulţi. Din plastilină se pot crea forme născocite de fantezia noastră – fiinţe, obiecte, dar şi imitaţii ale elementelor din lumea reală. Lucrul cu plastilina dezvoltă aptitudinile manuale ale copilului, simţul perspectivei şi al culorilor. Se poate lucra nu doar cu plastilina clasică, ci şi cu aluat din făină şi sare sau cu marţipan.

Recomandăm acest volum grădiniţelor şi şcolilor, deoarece materia primă este uşor de procurat, ba mai mult, aluatul din sare şi făină se poate prepara şi manual!


Etichete: ,
Autor: Madaras Kata
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2014
ISBN: 9786068527550
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter