„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Mistere de cinci minute - Volumul III

Mistere de cinci minute - Volumul III

Referință: ED-143833
Preț: 8 lei 10 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Fiecare volum prezinta 40 de cazuri de crima si alte infractiuni, pe care le poti rezolva chiar tu. Testeaza-ti simtul de observatie si capacitatea de deductie, pe masura ce identifici tradatori, infractori, spioni si diversi escroci. In fiecare dintre aceste 40 de povesti vei fi provocat s

mai mult

Fiecare volum prezinta 40 de cazuri de crima si alte infractiuni, pe care le poti rezolva chiar tu. Testeaza-ti simtul de observatie si capacitatea de deductie, pe masura ce identifici tradatori, infractori, spioni si diversi escroci. In fiecare dintre aceste 40 de povesti vei fi provocat sa gasesti indiciile ascunse care duc la rezolvarea misterului. De la mistere mai putin misterioase, pana la cazuri foarte dificile, seria Mistere de 5 minute te va tine "in priza". Iar daca simti ca ai plecat pe o pista falsa sau pur si simplu te-ai blocat, gasesti solutiile la sfarsitul cartilor. Dar e mult mai amuzant sa te straduiesti sa afli singur rezolvarea!

Autorul Ken Weber - realmente obsedat de detalii, dupa cum marturiseste - este Profesor Emerit la Universitatea din Toronto si autor al peste 40 de carti, traduse in 14 limbi.


Etichete: ,
Autor: Ken Weber
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2007
ISBN: 9789731773629
Nr. pagini: 144 pagini

Recenzii

Newsletter