„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Mierea - Proprietăţi şi utilizări

Mierea - Proprietăţi şi utilizări

Referință: ED-143242
Preț: 27.29 lei 38.44 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Uşor digerabilă, gustoasă şi sănătoasă, bogată în proprietăţi curative, mierea este redescoperită în prezent ca aliment complex şi ca intensitate a gustului. Ea este consumată de cei care apreciază alimentele simple şi autentice, dar şi de cei care au nevoie de diete s

mai mult

Uşor digerabilă, gustoasă şi sănătoasă, bogată în proprietăţi curative, mierea este redescoperită în prezent ca aliment complex şi ca intensitate a gustului. Ea este consumată de cei care apreciază alimentele simple şi autentice, dar şi de cei care au nevoie de diete speciale.

În această carte sunt prezentate varietăţile de miere, cu precădere cele mediteraneene din Italia, dar şi sortimentele româneşti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizării mierii în bucătărie şi în cosmetică. Astfel, în capitolul „Mierea ca elixir” cititorilor le sunt dezvăluite numeroase reţete de dulciuri şi băuturi  sănătoase, uşor de realizat şi la îndemâna oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum şi un număr impresionant de reţete de mâncăruri sărate,  toate având la bază mierea, această adevărată „minune a naturii".


Etichete: ,
Autor: Daniela Guaiti
Editura: Editura Casa
Colecția: Cămara bunicii
Anul apariției: 2013
ISBN: 9786068527024
Nr. pagini: 135 pagini

Recenzii

Newsletter