„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Micul manual al fericirii

Micul manual al fericirii

Referință: ED-143405
Preț: 8 lei 10 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Nascut si crescut intr-o familie de oameni de afaceri din India, Vikas Malkani a condus o firma de mare anvergura, pana cand, la varsta de 29 de ani, a fost atins de Revelatie. A fost numit in multe feluri de-a lungul anilor: Guru Spiritual, Maestru Zen, Mistic, Calugar al Bogatiilor, Maestru Rei

mai mult

Nascut si crescut intr-o familie de oameni de afaceri din India, Vikas Malkani a condus o firma de mare anvergura, pana cand, la varsta de 29 de ani, a fost atins de Revelatie. A fost numit in multe feluri de-a lungul anilor: Guru Spiritual, Maestru Zen, Mistic, Calugar al Bogatiilor, Maestru Reiki etc. Astazi, Vikas este considerat unul dintre principalii maestrii spirituali contemporani ai lumii. 

Toti ne nastem cu nevoia acuta de fericire, care ne va insoti pe parcursul intregii noastre vieti. Stim un mare secret, si Anume ca nu trebuie sa cautam prea departe pentru a o gasi, pentru ca de fapt ea isi are radacinile in noi insine. 

Cu ajutorul acestei lucrari, autorul doreste sa ne indrume pasii spre fericire. 

1. Alege Fericirea 

2. Fii fericit oricum 

3. Impaca-te cu imperfectiunea 

4. Traieste in prezent 

5. Transforma-ti visurile in realitate 

6. Fii fericit in mod constant 

7. Vezi intotdeauna jumatatea plina a paharului 

Daca vom citi cu atentie acest mic manual al fericirii, sigur ne vom face o idee despre cum ar trebui sa ne motivam si orientam catre atingerea scopului nostru primordial: de a fi fericiti, acum si aici.


Etichete: ,
Autor: Vikas Malkani
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786068403106
Nr. pagini: 112 pagini

Recenzii

Newsletter