„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Mai frumoasă fără bisturiu

Mai frumoasă fără bisturiu

Referință: ED-143475
Preț: 15.42 lei 19.27 lei

STOC EPUIZAT

Fii cu 10 ani mai tanara! Ghid de metode nonchirurgicale ar trebui sa-şi gaseasca loc in biblioteca oricarei femei, indiferent de varsta. Spunem acest lucru pentru ca autorul, dr. Patrick Bowler, ne prezinta diverse metode de tratament nonchirurgical pentru o multitudine de probleme care pot apa

mai mult

Fii cu 10 ani mai tanara! Ghid de metode nonchirurgicale ar trebui sa-şi gaseasca loc in biblioteca oricarei femei, indiferent de varsta. Spunem acest lucru pentru ca autorul, dr. Patrick Bowler, ne prezinta diverse metode de tratament nonchirurgical pentru o multitudine de probleme care pot aparea atat la adolescente, cat şi la persoanele mature - de la acnee, cuperoze, pistrui, pilozitate şi hiperhidroza, pana la pete cutanate, pistrui sau riduri. 

Cartea este structurata simplu, abordand diverse parti ale corpului şi tratamentele ce pot fi aplicate in functie de afectiune, putand sa ne oprim exact la ceea ce ne intereseaza şi fara sa fim nevoiti sa citim nimic in plus sau sa bajbaim dupa informatia cautata. Fiecare sectiune prezinta mai intai posibilele probleme ce pot aparea in zona respectiva a corpului (ochi, frunte, obraji, gat, trunchi ş.a.), trecand apoi la posibilele tratamente nonchirurgicale care sunt indicate pentru rezolvarea lor. 

Autorul nu uita sa precizeze riscurile fiecarei proceduri şi, in plus, durata efectelor tratamentului. in partea a doua a cartii sunt prezentate principalele tratamente nonchirurgicale folosite pentru corectarea unor defecte sau chiar vindecarea unor afectiuni, cum ar fi injectarea de botox, exfolierile, folosirea laserului, tratamente pe care dr.Bowler le-a aplicat cu succes pacientilor sai. De altfel, autorul nu uita sa presare - aducand o nota de culoare - marturii ale unor foşti pacienti, sub forma unor istorioare zglobii şi uneori chiar picante.


Etichete: ,
Autor: Patrick Bowler
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786065130876
Nr. pagini: 256 pagini

Recenzii

Newsletter