„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Livrare și plată

Procedura de comandă

Comenzile se pot transmite online, prin intermediul Coşului de cumpărături, prin e-mail sau prin telefon.

Pentru comenzile online, este necesară crearea unui cont. Pentru a simplifica procedura de creare a contului, clientul se poate loga cu oricare dintre adresele de e-mail aferente conturilor de Google, Facebook sau Microsoft. Informaţiile personale şi adresele de livrare se completează şi se actualizează de către Client.

Cărţile alese se adaugă în coşul de cumpărături, care se poate vizualiza şi modifica. După finalizarea comenzii, clientul va primi un e-mail de confirmare din partea Editurii.

Prin finalizarea comenzii, clientul garantează ca toate informaţiile furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar va suporta consecintele acestor erori: comenzi întârziate, plăţi refuzate, etc.

Editura Casa îşi rezervă dreptul de a refuza o comandă în urma transmiterii unei notificări prealabile adresate clientului, fără a exista obligaţii între părţi şi fără ca vreo parte să pretindă orice fel de daune, în următoarele situaţii:

Modalităţi de transport

Clientul poate alege dintre următoarele modalităţi de transport:

1. Curier rapid - livrare la domiciliu, durata transportului 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. În cazul plăţilor cu card bancar, durata transportului se calculează din momentul confirmării plăţii. Cost: 17 lei (TVA inclus) pentru localităţile din aria de acoperire a curierului Cargus. Localităţile deservite se pot vizualiza aici.

Pentru localităţile neincluse în aria de acoperire Cargus, comanda se va livra prin DPD Romania sau prin Posta Romana, in functie de alegerea clientului. 

Pentru comenzile cu valoare de peste 250 lei, transportul este gratuit pe teritoriul României.

2. Preluare colet la sediul editurii  (Oradea, str. Roman Ciorogariu nr. 29, orar L-J 8.00-16.00, V 8.00-14.00).

Modalităţi de plată

  1. Plata la livrare. Plata se efectuează în sistem ramburs în momentul preluării comenzii de la curier. În cazul preluării coletului de la sediul editurii plata se face în numerar.
  2. Online – plată cu cardul de debit/credit. Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi numele înscris pe card, codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura proprietarului. Pentru siguranţa plătilor online, Editura Casa utilizează serviciile prestatorului de plăţi mobilpay™.

Returnarea produselor

Editura Casa va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Editura Casa are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare.

Newsletter