„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Little Black Dress şi alte diete rapide

Little Black Dress şi alte diete rapide

Referință: ED-143467
Preț: 12 lei 15 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Această carte îţi va răspunde la multe întrebări pe care ţi le-ai pus de-a lungul timpului şi îţi va oferi soluţii pentru a slăbi rapid. Probabil că nu o dată te-ai simţit neputincioasă în faţa unui maldăr de haine care nu te mai încap, pe cale să le

mai mult

Această carte îţi va răspunde la multe întrebări pe care ţi le-ai pus de-a lungul timpului şi îţi va oferi soluţii pentru a slăbi rapid. Probabil că nu o dată te-ai simţit neputincioasă în faţa unui maldăr de haine care nu te mai încap, pe cale să le arunci pentru că te-ai îngrăşat. Lasă hainele în pace, nu ele sunt de vină... Încearcă mai bine regimul propus în acest volum de Michael van Straten, pe care autorul, renumit reprezentant al medicinii complementare din Marea Britanie şi nu numai, l-a aplicat cu succes pacienţilor săi. 

Este vorba despre un regim de 10 zile, bazat pe principiile combinării alimentelor, datorită căruia poţi pierde în greutate 4-5 kg. Cartea de faţă îţi propune meniuri cu alimente sănătoase, în cantităţi care să te sature şi care să-ţi procure toate principiile nutritive de care ai nevoie. Toate reţetele din această carte sunt interschimbabile în timpul celor 10 zile ale dietei, pentru a putea substitui alimente asemănătoare – de exemplu, o salată cu altă salată, un fel peşte cu alt peşte etc. 

Strategia dietei propuse are ca rezultat scăderea în greutate, dar şi o considerabilă creştere a calităţii vieţii celor ce o urmează. 

Sunt prezentate meniuri zilnice pentru a-l ajuta pe cititor să deprindă noi obiceiuri alimentare, mai sănătoase. 

Reeditată de şase ori, tradusă în mai multe limbi şi vândută în peste 100.000 de exemplare, cartea se constituie într-un veritabil antrenor personal pentru toţi cei care urmează dieta propusă în interiorul coperţilor sale.


Etichete: ,
Autor: Michael van Straten
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786068403052
Nr. pagini: 114 pagini

Recenzii

Newsletter