„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Jucării din cofraje de ouă - Idei creative 73

Jucării din cofraje de ouă - Idei creative 73

Referință: ED-143163
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Fie că ne credeţi, fie că nu, figurinele şi jucăriile din această carte au fost confecţionate din cofraje de ouă. Acestea au forme felurite şi se găsesc în fiecare gospodărie. Pentru a realiza ideile prezentate în această carte veţi mai avea nevoie de vopsea acrilică, ca

mai mult

Fie că ne credeţi, fie că nu, figurinele şi jucăriile din această carte au fost confecţionate din cofraje de ouă. Acestea au forme felurite şi se găsesc în fiecare gospodărie. Pentru a realiza ideile prezentate în această carte veţi mai avea nevoie de vopsea acrilică, cartoane şi alte resturi de materiale (mărgele, pene etc.).

Pentru orice sărbătoare ne-am pregăti – Paşte, Crăciun, o zi de naştere, un carnaval – sau dacă dorim pur şi simplu să înveselim o după-amiază ploioasă, ar fi bine să ne aducem aminte de acest material multifuncţional.

Din cofraje de ouă se pot confecţiona măşti de carnaval, iepuraşi, coşuleţe, diferite figurine vesele: ţestoase personalizate, omizi, porcuşor cu noroc, păsărele în ghiveci etc., care vor încânta atât pe cei care le realizează, cât şi pe cei cărora li se oferă cadou. Recomandăm acest volum grădiniţelor şi şcolilor deoarece ideile sunt uşor de realizat, iar în timpul activităţii se poate face referire şi la reciclarea hârtiei.


Etichete: ,
Autor: Armin Taubner
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2013
ISBN: 9786068189994
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter