„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Joc de memorie cu Bobiţă şi Buburuză

Joc de memorie cu Bobiţă şi Buburuză

Referință: ED-143794
Preț: 35 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Jocul de memorie cu Bobiță și Buburuză se adresează copiilor între 3-8 ani. Regulile de joc sunt cele clasice. Fiecare cartonaș are o pereche identică. Se amestecă toate cartonașele, se așază pe masa de joc cu fața în jos, apoi jucătorii, pe rând, vor ridica c&acirc

mai mult

Jocul de memorie cu Bobiță și Buburuză se adresează copiilor între 3-8 ani. Regulile de joc sunt cele clasice. Fiecare cartonaș are o pereche identică. Se amestecă toate cartonașele, se așază pe masa de joc cu fața în jos, apoi jucătorii, pe rând, vor ridica câte 2 cartonașe. Dacă acestea sunt identice, atunci jucătorul a găsit deja o pereche și le pune de-o parte. Dacă cartonașele nu sunt identice, se așează în același loc, iar următorul jucător își încearcă norocul, dar mai ales memoria, cu alte 2 cartonașe. Scopul jocului este să se găsească toate perechile. Câștigă cel care a strâns cele mai multe perechi de cartonașe. 

Nu conține materiale toxice. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub trei ani, deoarece produsul conține piese mici, pericol de înghițire! 

 


Etichete: ,
Editura: Kedd
Colecția: Bobiță și Buburuză
ISBN: 5997925713403

Recenzii

Newsletter