„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Izolaţii termice

Izolaţii termice

Referință: ED-143623
Preț: 27.29 lei 38.44 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

În timpul sezonului rece, orice construcţie are nevoie de un surplus de energie pentru a păstra în interior o temperatură cât mai plăcută. În acest scop, izolaţiile termice pot influenţa în mod hotărâtor cele trei moduri de transmitere a căldurii (prin

mai mult

În timpul sezonului rece, orice construcţie are nevoie de un surplus de energie pentru a păstra în interior o temperatură cât mai plăcută. În acest scop, izolaţiile termice pot influenţa în mod hotărâtor cele trei moduri de transmitere a căldurii (prin conducţie, prin convecţie şi prin radiaţie).

Cartea prezintă, prin numeroase studii concrete de caz, care sunt modalităţile cele mai eficiente de izolare termică a diferitelor structuri despărţitoare ale unei clădiri (pereţi, acoperiş, ferestre etc.). Un capitol aparte este dedicat exploatării energiei solare în construcţii, cei interesaţi putându-se documenta despre instalaţiile cu colectoare solare sau pereţii cu izolare transparentă, oferindu-li-se totodată informaţii despre materialele termoizolante de ultimă generaţie în domeniu. Capitolul despre locuinţele energetico-economice dezvăluie ce sunt casele autonome, respectiv cele pasive, prezentând informaţii documentate legate de construcţia acestora, de la stabilirea terenului pe care va fi amplasată locuinţa, orientarea acesteia, elemente de zidărie, până la alegerea materialelor termoizolante optime, la final fiind prezentate câteva exemple de asemenea locuinţe pe plan naţional şi din străinătate. 


Etichete: ,
Autor: Osztroluczky Miklós
Editura: Editura Casa
Anul apariției: 2012
ISBN: 9786068189291

Recenzii

Newsletter