„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Îngeraşi din hârtie - Idei creative 102
Îngeraşi din hârtie - Idei creative 102
-64%
Îngeraşi din hârtie - Idei creative 102
Îngeraşi din hârtie - Idei creative 102

Îngeraşi din hârtie - Idei creative 102

Referință: ED-143134
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

„Eşti un înger!” – dacă cineva ne face un bine, ne ajută la nevoie, adeseori îi mulţumim cu aceste cuvinte. Îngerii sunt fiinţe speciale, care au o semnificaţie foarte puternică pentru mulţi dintre noi; unii consideră că au un rol important în v

mai mult

„Eşti un înger!” – dacă cineva ne face un bine, ne ajută la nevoie, adeseori îi mulţumim cu aceste cuvinte. Îngerii sunt fiinţe speciale, care au o semnificaţie foarte puternică pentru mulţi dintre noi; unii consideră că au un rol important în viaţa de apoi. Biblia ne spune că îngerii sunt solii lui Dumnezeu, care ne transmit mesaje şi ne ajută la greu.

În această carte vă prezentăm modul de confecţionare a îngerilor din hârtie, care pot constitui apoi cadouri drăguţe sau decoraţiuni pentru ferestre, pentru masa festivă ori pentru bradul de Crăciun. Urmând paşii de lucru, veţi putea confecţiona o varietate de îngeraşi din dantelă, cu fustiţă, din globuri, aurii, argintii, strălucitori care vă vor împodobi într-un mod mirific casa. Recomandăm acest volum grădiniţelor şi şcolilor, deoarece materia primă este uşor de procurat, iar modelele prezentate pot fi confecţionate şi de cei foarte mici. Dacă se lucrează cu copii de grădiniţă, în locul cutter-ului se va lucra cu foarfeca. Cu modelele de îngeraşi din carte, şcolarii sau „grădinarii” îşi pot decora sala de clasă.

Spor la lucru cu bucurie!


Etichete: ,
Autor: Armin Taubner
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2014
ISBN: 9786068527611
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter