„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Inele din mărgele - Ed. a II a - Idei creative 55

Inele din mărgele - Ed. a II a - Idei creative 55

Referință: ED-143181
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Din cele mai vechi timpuri bijuteriile au ocupat un loc special în viaţa femeilor, ele fiind accesoriile fără de care nicio ţinută, obişnuită, de birou sau elegantă nu se putea imagina. Popularitatea confecţionării inelelor din mărgele se datorează în primul rând fap

mai mult

Din cele mai vechi timpuri bijuteriile au ocupat un loc special în viaţa femeilor, ele fiind accesoriile fără de care nicio ţinută, obişnuită, de birou sau elegantă nu se putea imagina. Popularitatea confecţionării inelelor din mărgele se datorează în primul rând faptului că ele reprezintă bijuterii unicat care pot înfrumuseţa orice mână. În această carte vom prezenta diferitele tehnici de realizare a inelelor din mărgele, acestea urmând să devină accesorii stilate ale vestimentaţiei de zi cu zi sau de ocazie. Tehnicile vor fi prezentate detaliat (peyote, încadrarea, încrucişarea firelor) astfel încât, după deprinderea lor, să se poată confecţiona inele după propriile gusturi, în culorile preferate.

Tehnicile prezentate oferă multe posibilităţi de confecţionare, de aceea vă recomandăm să experimentaţi cu curaj. Spaţiul restrâns al cărţii nu ne-a permis şi prezentarea de coliere, brăţări sau cercei asortaţi inelelor, dar sunteţi invitaţi să experimentaţi şi în această direcţie.


Etichete: ,
Autor: Vincze Eszter
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2013
ISBN: 9786068527086
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter