„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Îndrăzneşte... vânătoarea de bărbaţi

Îndrăzneşte... vânătoarea de bărbaţi

Referință: ED-143392
Preț: 3.86 lei 4.82 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Ce este o vânătoare? Cum gândeşte? Cum să devii eficientă şi să obţii rezultate maxime? Dar vânatul? Cum este el? Ce secrete se ascund în mintea lui? Cum să-l faci să se poarte pe măsura cerinţelor tale? Ce riscuri presupune actul în sine al vânător

mai mult

Ce este o vânătoare? Cum gândeşte? Cum să devii eficientă şi să obţii rezultate maxime? Dar vânatul? Cum este el? Ce secrete se ascund în mintea lui? Cum să-l faci să se poarte pe măsura cerinţelor tale? Ce riscuri presupune actul în sine al vânătorii? Cum să nu cazi în capcana iubirii? Sunt numai câteva dintre întrebările la care încearcă să răspundă Jane Hunt în cartea sa. 

Paginile de faţă reprezintă elogiul femeii active, care ştie că plăcerea trebuie să fie cuvântul de ordine al vieţii ei, care ia iniţiativa de a porni în căutarea unui partener şi de a alege dintre multitudinile de prăzi care se ivesc. Deşi din punct de vedere moral această practică nu este apreciată, nici măcar acceptată, autoarea vine în sprijinul femeii independente şi voluntare, care ştie ce vrea, care nu ţine cont de prejudecăţi şi care refuză tiparul femeii tradiţionale. Prin exemple concrete, teste psihologice şi argumente susţinute logic, cartea încearcă să demonstreze că a vâna este un ,,sport“ sănătos şi nu o dovadă de nimfomanie. Discursul este presărat cu umor şi ambalat într-un limbaj destul de ,,colorat“ pe alocuri.


Etichete: ,
Autor: Jane Hunt
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786065131521
Nr. pagini: 128 pagini

Recenzii

Newsletter