„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Îndrăzneşte... întâlnirile pe intern

Îndrăzneşte... întâlnirile pe intern

Referință: ED-143395
Preț: 3.86 lei 4.82 lei

STOC EPUIZAT

Îndrăzneşte să ai o viaţă personală plină de succes cu ajutorul întâlnirilor pe internet. Cam aceasta este ideea de la care a pornit autoarea acestei cărţi, dorind totodată să completeze un loc gol din biblioteca oricărui cititor actual, posesor de calculator. Dacă

mai mult

Îndrăzneşte să ai o viaţă personală plină de succes cu ajutorul întâlnirilor pe internet. Cam aceasta este ideea de la care a pornit autoarea acestei cărţi, dorind totodată să completeze un loc gol din biblioteca oricărui cititor actual, posesor de calculator. Dacă la început agăţatul pe net era privit ca un soi de activitate marginală, practicată de puberii plini de coşuri şi de violatorii în serie, în prezent lucrurile s-au schimbat, şi, în cel mai scurt timp posibil, ceea ce altădată era privit cu ironie va deveni o normă a societăţii actuale. 

Maia Mazaurette a dorit să vină în întâmpinarea cititorilor oferindu-le, într-un stil care amuză şi instruieşte totodată informaţiile esenţiale pentru cei care doresc să-şi găsească, cu ajutorul internetului, sufletul-pereche, o aventură de-o noapte, sau un partener pentru tot restul vieţii. După ce a explorat lumea virtuală în continuă schimbare, autoarea a sintetizat informaţiile în manualul mult aşteptat de internauţi. Dacă faci parte din această categorie şi vrei să afli numaidecât: pe ce fel de siteuri să intri, cum să agăţi pe reţelele de socializare, cum să-ţi faci un profil care să iasă în evidenţă, regulile de începere a conversaţiei şi cele ale politeţii „geek“, şi cum să faci trecerea de la o întâlnire virtuală la una reală apucă-te imediat de citit. În cel mai scurt timp vei afla toate trucurile de care ai nevoie şi ce capcane trebuie să eviţi pentru a putea spera să te observe persoana dorită care-ţi va transforma dorinţele în realitate.


Etichete: ,
Autor: Maia Mazaurette
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786065131514
Nr. pagini: 144 pagini

Recenzii

Newsletter